Lyžák

LyžákV týdnu od 17. – 21. ledna jsme se vypravili na lyžařský výcvik do Olešnice v Orlických horách na chatu Juráška. Třída 8.A, v doprovodu své třídní učitelky a tří instruktorů lyžování z naší školy, zažívala nevšední zážitky na svahu, v místním potoku při otužování, během celolyžákových soutěží, procházek po okolí a závěrečné diskotéky. Některé dojmy žáků si můžete přečíst:

Na lyžáku nám všem bylo moc hezky. Užili jsme si párty, lyžování i procházku kolem polských hranic. Na lyžích jsme se toho hodně naučili. Nakonec byl večerní slalom, který byl hodně náročný. Když jsme odjížděli, někteří plakali a někdo se i těšil domů.

Náš lyžák byl opravdu úžasný. I začátečníci, kteří na lyžích nikdy nestáli, sjížděli kopec jako profíci. Závěrečná diskotéka byla třešničkou na dortu. Všichni jsme to rozjížděli. Takže se mi odjíždět nechtělo, ale co se dá dělat.

17. ledna jsme autobusem vyjeli do Olešnice na chatu Juráška. Hned jsme si vybalili a šli na lyže. Měli jsme spoustu zábavných her a dostatek volného času na blbosti. Každý večer jsme od pana učitele dostali pohádku a moudro dne na dobrou noc. Užili jsme si to a rádi bychom se vrátili zpět!

I když někteří žáci toužili po signálu, sprše na pokoji, volném čase, více volných jízdách, méně slaném jídle, delší večerce atp. Ve výsledku si to všichni užili. Nejen žáci, ale neméně tak pedagogický doprovod, který mohl blíže poznat skvěle fungující partu mladých, energií překypujících lidí. Žáků třídy 8.A. Děkujeme vám a těšíme se na další společné akce 😊

Ondřej Sitka

Aktualizováno: 9.3.2022 — 18:42
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram