ROZLUČKA ŠKOLNÍHO KLUBU 

Za celoroční aktivity „Klubíků“, bylo třeba se na konci školního roku odměnit. Tradičně trávíme společný čas hóóódně aktivně a možná i proto letos padlo rozhodnutí navštívit paintball. 

Na rozhýbání před samotným „bojem“ nám posloužila pěší túra z nádraží v Týništi nad Orlicí na hřiště v lesích. A pak již to začalo. Většina z nás byla na paintballu poprvé, ale to nás vůbec neodradilo od nasazení a skvělé týmové spolupráce. Po počátečních zahřívacích hrách jsme si troufli zahrát i proti středoškolákům ze SOŠ Vocelova z HK. A věřte, byli jsme rovnocennými soupeři. Boj byl nelítostný, a přesto se odehrával ve velmi přátelské atmosféře a v duchu fair play. Po ukončení následoval vzájemný projev lítosti nad zásahy a kontrola dotčených míst na těle😊 

Poté nás čekal zasloužený oběd a následná procházka do školy v Rašovicích, kde jsme měli základnu na přespání. Oba dva dny našeho společného řádění nám sluníčko dopřávalo, a tak bylo více než nutné využít místního rybníka na osvěžení. Vyhládlé žaludky potěšilo opékání a následné naložení do vyhřáté vody v bazénu. Večerní koupání nebralo konce, a tak jsme se do postavených stanů dostali v pozdních hodinách.  

Ráno se nám moc vstávat nechtělo, ze stanů nás vyhnalo až sluníčko. Vydatná snídaně nám dodala sílu na hru v blízkém lese, ping-pong, povídání a balení. Před polednem nastal čas na návrat do Častolovic. 

Společně strávený čas, byl opět famózní. Jsme parta prima lidiček, kteří táhnou za jeden provaz a nemyslí pouze na sebe. Celý školní rok pořádáme akce i pro naše spolužáky a ostatní spřízněné duše. A to nás baví. 

Děkujeme Všem za naši podporu. 

Přejeme Vám krásné léto a prázdniny plné nevšedních zážitků. 

                  Vaši „Klubíci“  

fotogalerie zde

Aktualizováno: 29.8.2024 — 20:55
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram