Vybíjená 2018

2018_6A_vybijenaVe středu 28. 4. 2018 se konalo v Kostelci nad Orlicí okresní kolo ve vybíjené pro žáky a žákyně 6. ročníků. Náš tým byl složen z 8 chlapců a 4 dívek. Přestože jsme měli smíšené družstvo, spadali jsme do kategorie chlapců. V nafukovací hale na nás čekalo dalších 6 týmů a to soupeři ze ZŠ F. Kupky Dobruška, ZŠ Borohrádek, ZŠ Javornická Rychnov n/K, ZŠ Vamberk, ZŠ Kostelec n/O a ZŠ Doudleby n/O.

Do prvního zápasu jsme vstupovali s velkými obavami, čekal nás soupeř z Dobrušky. Již při rozcvičce jsme si všili, že kluci dávají velice prudké rány, které umí i dobře přijímat. Zápas skončil prohrou pro náš tým. Do druhého zápasu s Borohrádkem jsme se o to více těšili, protože naši žáci toužili po výhře. První poločas skončil remízou a do druhého se nastupovalo s velkým napětím, jak vše dopadne. I přes velkou bojovnost našich hráčů a hráček jsme v druhé půli podlehli a odnesli si těsnou porážku. Do posledního zápasu jsme šli s velkým nadšením. Měli jsme se utkat s Kostelcem, kde se objevovali protihráči, kteří byli našim žákům nejen soupeři, ale i kamarády. Zápas skončil jasnou výhrou pro náš tým a děti se radovaly ze zasloužené výhry.

CELKOVÉ POŘADÍ:

1. ZŠ F. KUPKY DOBRUŠKA

2. ZŠ BOROHRÁDEK

3. ZŠ RYCHNOV JAV.

4. ZŠ VAMBERK

5. ČASTOLOVICE

6. KOSTELEC n. O.

7. DOUDLEBY n. O

Všem žákům bych chtěla poděkovat za výbornou účast a nasazení po celou dobu turnaje.

SESTAVA TÝMU: Hojný L., Šmída Š., Kulhavý M., Izák M., Krištuf O., Hájek L., Holoubek J., Cejpek M., Kapuciánová Š., Dobiášová S., Klapalová D., Izáková L., Andrysová A.

více fotografií

Mgr. Marika Štěpánková

Aktualizováno: 28.8.2018 — 7:44

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram