Halový fotbal – Rokytnice v Orlických horách

2019_789_halova_kopanaV pondělí 10. prosince odjeli chlapci ze 7. – 9. tříd do Rokytnice v Orlických horách reprezentovat naši školu v halovém fotbalu. Turnaje se zúčastnilo osm škol z blízkého okolí – ZŠ Masarykova Rychnov, ZŠ Voděrady, ZŠ Doudleby n/O, ZŠ Rokytnice v O/h, ZŠ Borohrádek, ZŠ Opočno a ZŠ Javornická Rychnov.

Týmy byly rozlosovány do dvou skupin. Našimi soupeři se stali hráči z Rychnova-Masarykova, Doudleb a Opočna. Hrálo se 12 minut v sestavě 4+1. Za takovou krátkou chvíli není moc času na chyby ze hry a to se nám bohužel dařilo velice dobře. Proto jsme si ze základní skupiny odnesli dvě těsné prohry a jednu smolnou remízu. S jedním bodem ze skupiny jsme si zahráli se ZŠ Voděrady o 7. místo. Tento zápas měl spoustu gólových šancí na obou stranách, ale do brány spadly pouze dva a výsledek byl 1:1. Po tomto skóre již hráči věděli, že je čekají penalty, které jsme vyhrály 2:0 a v celkovém pořadí jsme se umístili na 7. místě.

Za zmínku stojí neskutečné výkony našeho gólmana Ondřeje Mitany, který nás podržel ve všech zápasech a v závěrečných penaltách vychytal všechny soupeřovy střely.

Všem účastníkům patří poděkování za vzornou reprezentaci školy.

SESTAVA: Mitana O., Sejkora D., Šimerda O., Konvalinka E., Doskočil J., Šupler O., Vondráček M., Hojný L., Poledno A. a Šmída Š.

více fotografií

Mgr. Marika Štěpánková

Aktualizováno: 21.12.2018 — 11:29

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram