Sportovní den – Jump arena Praha – Zličín

2020_89_jumpparkPoněkud netradičně pojatý sportovní den, který tentokrát proběhl v Jump aréně v Praze na Zličíně, se pro žáky 9.A, 8.A a 7.A uskutečnil ve středu 18.9. Nejprve bylo nutné se do zmiňovaného areálu dopravit, k čemuž jsme zvolili brzký ranní rychlík. Pro žáky je cestování v „kupéčkách“ vždy velkým zážitkem a jinak tomu nebylo ani nyní.

Po příjezdu na hlavní nádraží jsme se velmi rychle přesunuli na stanici metra na náměstí Republiky. Cestou jsme mohli obdivovat židovskou synagogu, Prašnou bránu, majestátnost Obecního domu či známé Divadlo Hybernia. Konečná metra na Zličíně je jen pár minut chůze od cíle naší cesty – Jump arény. Tam už pouze na nás čekaly dva sály plné nejrůznějších trampolín, překážek a dalších zajímavých atrakcí, mezi kterými si každý později našel, co ho nejvíce bavilo a co mu nejvíce vyhovovalo. Nejeden žák určitě překonal sám sebe, postavil se strachu a zdolal i nejnáročnější překážky. Pozadu nezůstal ani pedagogický dozor, jehož výkony možná překvapily.

Po dvouhodinové fyzické zátěži následoval zasloužený oběd a relax v nedalekém nákupním centru Metropole. Pak už nezbývalo než se rychle přesunout metrem na hlavní nádraží, kde úkolem číslo jedna bylo obsadit „kupéčka“ na zpáteční cestu.

A pokud si někdo myslí, že se děti na trampolínách unavily, je na velkém omylu. Cesta domů byla opravdu velmi veselá.

Těšíme se na další podobný zážitek.

více fotografií

Mgr. Andrea Micherová

Aktualizováno: 8.10.2019 — 15:38

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram