Sportovní příměstský tábor

Sportovní příměstský táborNení snadné vtěsnat do krátkého článku všechny dojmy a zážitky z uskutečněného, historicky prvního sportovního příměstského tábora konaného na naší škole. Bylo toho opravdu hodně, ale zvládli jsme vše naplánované, ale i mnoho aktivit navíc. Denní porce času nás limitovala na návštěvu míst v rámci našeho okresu, přesto jsme ochutnali borůvky z Orlických hor nebo zmrzlinu z Potštejna, zažili koupání v řece i výhled z rozhledny ve slunečném počasí, spoustu her i soutěžení, mnoho kotoulů nebo válení sudů ze sjezdovky.

Na začátku tábora nikdo z nás netušil, jak zvládneme nabitý program plný pohybu, cestování, objevování a spolupráce. Poslední den v pátek nepřišla úleva, ale smutné konstatování, že už je konec. Společně strávených cca 183km na kole, ve vlaku, autobuse a pěšky z nás udělalo parťáky, kteří táhnou za jeden provaz. A proto díky Štěpo, Kubo, Péťo, Matěji, Šímo, Natálko, Honzo, Tome, Vašku, Týnko, Jano za skvělý týden s Vámi.

Velký dík patří nejen všem, kteří se tábora zúčastnili, protože jsme byli skvělá parta, díky také vedení školy za možnost tábor uspořádat a personálu školní jídelny za skvělé svačiny na celý den.

více fotografií

Instruktoři tábora

Aktualizováno: 21.8.2022 — 14:01
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram