Semiramis (6.B)

Semiramis (6.B)Ve středu 12. 10. navštívily naši třídu lektorky z organizace Semiramis a my jsme společně s nimi strávili tři příjemné hodiny. Program byl zaměřen především na přestup žáků na 2. stupeň. Všichni společně sdíleli své poznatky a pocity z této změny.

Součástí programu bylo také opětovné připomenutí třídních pravidel, která jsou nezbytná pro dobré fungování a klima třídy. Velmi nás zaujala aktivita s názvem Ovo-ovo, během které jsme se nejen velmi nasmáli, ale také jsme si ověřili, že jsme schopni dodržovat stanovená pravidla. Poté jsme společně tvořili Strom třídy. Během této aktivity jsme posilovali vzájemnou spolupráci a schopnost domluvit se na určité věci. Na závěr jsme sami sobě psali soukromý dopis do budoucnosti, který si budeme moci přečíst až při závěrečném setkání na konci 9. třídy. Jsme velmi zvědaví, jak se budeme tvářit při jeho čtení a co všechno se do té doby změní.

Zatím to vypadá, že budeme skvělá třída, a tak doufáme, že nám to vydrží a prožijeme spolu úžasné čtyři roky. Oběma lektorkám moc děkujeme za jejich milou návštěvu a budeme se těšit na další příjemné setkání.

více fotografií

Mgr. Kateřina Klingerová a třída 6.B

Aktualizováno: 6.11.2022 — 12:25
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram