Laser game a trampolíny v Hradci Králové

Dne 12. 6. 2024 jsme se vydali na jednodenní třídní výlet. Jelo nás 19, včetně paní učitelky Dany Skokanové a asistentky Lucie Vondráčkové. Z Častolovic jsme jeli ráno vlakem do Hradce Králové. Z hlavního nádraží jsme se přemístili MHD ke Stříbrnému rybníku. Tam jsme měli od 11 h. zarezervované dvě hodiny venkovní laser game. Někteří neměli s touto aktivitou dosud žádné zkušenosti, ale byli mezi námi i ostřílení borci, kteří obsazovali přední místa v tabulkách výsledků po každé hře.

V areálu Stříbrný rybník jsme trochu tápali, kam přesně máme jít, ale nakonec jsme místo pro laser game našli včas. Když dorazili naši instruktoři, rozdělili jsme se do tří skupin. Po vysvětlení pravidel hry a způsobu zacházení se zbraněmi jsme se pustili do hry. Pokaždé hrály dvě skupiny proti sobě a jedno kolo trvalo 15 minut. Poslední hru jsme hrály všechny tři týmy proti sobě a hra byla asi o 3 minuty delší. Přes počáteční ostych a možná trochu i nechuť po sobě „střílet“ jsme si nakonec hru všichni užili a u některých se projevil i skrytý talent

Následovala asi hodinová cesta pěšky, přes pole a louky, do obchodního centra Futurum, kde jsme po lehkém obědě od 15 hod. vyrazili do jump parku Toboga na hodinku na trampolíny. Pak jsme měli ještě necelou hodinu rozchod a o půl šesté jsme jeli autobusem na hlavní nádraží a odtud zpět domů.

Přestože to byl výlet do města, byl plný fyzické aktivity, takže z vlaku jsme v Častolovicích vystupovali před sedmou hodinou docela unavení, ale spokojení. Byl to fajn den a počasí nám i přes nepříznivou předpověď také vyšlo.

žáci a žákyně 8.B

fotogalerie zde

Aktualizováno: 24.6.2024 — 12:59
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram