Vánoční halová kopaná

2019_67_voderadyDne 19. 12. 2018 naši fotbalisté z 6. a 7. tříd vyrazili na vánoční turnaj do Voděrad. Chlapce čekaly 4 zápasy v základní skupině. V prvním zápase s Opočnem jsme si nevedli moc dobře, protože jsme měli velkou smůlu na branky a tak jsme prohráli. Zápas skončil 2:1 pro Opočno. Druhý zápas jsme hráli proti Dobřanům. Od samého začátku jsme hráli atraktivní fotbal, ale potom jsme dostali špatné dva góly. Z toho byl jeden vlastní na 2:1 pro Dobřany a druhý dali úplnou náhodou na 2:2. Zápas tedy skončil remízou. Třetí zápas s Voděrady byl taktéž napínavý. Na samém začátku jsme byli na soupeřově půlce. Bylo hodně střel, které brankař sbíral do koše nebo odrážel pěstmi. V tomto zápase se chlapcům nedařilo, a proto prohráli 4:3. Poslední zápas jsme hráli proti Rychnovu. Ten byl velice dobrý, naši kluci měli dobrý start, jenže v druhém poločase zaspali a zápas pro ně skončil prohrou 5:1. Všichni kluci se snažili, ale bohužel jsme přijeli domů se 4. místem.

Cestou zpátky se kluci stavili v krámě, který byl nakonec zavřený. Nastoupili jsme do autobusu, kde jsme jeli do Lična. Potom jsme přesedali do jiného autobusu, který nás odvezl až do Častolovic.

Všem zúčastněným děkujeme za předvedené výkony a skvělou reprezentaci školy.

 

SESTAVA: Izák M., Kapucián V., Bezdíček M., Šmída Š., Beneš M., Hájek L., Hojný L., Krištuf O., Cejpek M., Hartman J. a Kozák V.

více fotografií

Matěj Izák, Lukáš Hojný (7.A)

Aktualizováno: 10.1.2019 — 7:59

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram