Provoz školní družiny v prvním školním týdnu

Žádáme všechny rodiče, kteří mají zájem o školní družinu, aby vyplnili co nejdříve zápisní lístek (nejlépe do druhého dne), který odevzdají vychovatelkám ŠD, třídní učitelce nebo pošlou po svém dítěti.

V případě nejasností při vyplňování zápisního lístku nejlépe zajít za vychovatelkami, které Vám rády poradí.

Kdo si pamatuje provoz a řád školní družiny, tak ví, že časy odchodů vašeho dítěte ze školní družiny a osoby, které mohou vyzvedávat vaše dítě, se vyplňují na zadní straně zápisního lístku.

V prvním školním týdnu, dítě, které přijde do školní družiny, ať má vyplněný zápisní lístek. Vychovatelka se bude řídit údaji v zápisním lístku. Dítě, které nebude mít vyplněný zápisní lístek, musí mít lístek, kde bude uvedeno, kdo si dítě vyzvedne a v kolik hodin, nebo že dítě bude odcházet samo a v kolik hodin. Lístek bude platný, pokud na něm bude uvedené datum a podpis zákonného zástupce (rodičů).

Pro rodiče prvňáčků:

Každý prvňáček dostane zápisní lístek. Kdo bude mít zájem o školní družinu, lístek vyplní z obou stran a předá třídní učitelce nebo vychovatelkám. Kdo nebude mít zájem o ŠD, lístek může vrátit nevyplněný třídní učitelce.

Také prvňáček dostane lístek, který bude nutný vyplnit na místě. Lístek se bude týkat odchodů po vyučování, obědů a docházky do školní družiny. Jedná se o důležité informace, které usnadní prvňáčkům, rodičům a učitelům první školní týden.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás.

Aktualizováno: 1.9.2022 — 17:33
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram