ŠKOLNÍ VÝLET 8.B – PEVNOST BOYARD

2018_78_vyletDne 22. 6. 2018 jsme se společně se 7.A a 7.B vydali na školní výlet do daleké pevnosti  Boyard v Outdoor Resortu Březová.

Brzké vstávání pro nás některé bylo velice náročné, ale všichni jsme se nečekaně včas sešli před autobusem. Hned po příjezdu se nás ujala velmi příjemná instruktorka, která nás doprovázela celým programem. A náš úkol byl jasný – získat indicie po splnění úkolů. Vyzkoušeli jsme si jízdu na raftech, vylézt na vysokou lezeckou stěnu, naši třídní domluvu, airsoft a další lezecké dráhy. Zastavili jsme se také na slíbených trampolínách, na které jsme se už od samého rána těšili.

Celým dnem nás provázelo ne moc pěkné počasí, a to občas ovlivnilo i zdolávání některých překážek. Přesto jsme všechny indicie získali a vyluštili to záhadné slovo. Na posilněnou jsme k obědu dostali vývar, rajskou s těstovinami a teplý čaj, který nám zahřál naše zmrzlé ruce. A jako odměnu za to, že jsme vyluštili hledané slovo, jsme místo peněz na charitu dostali chutné bonbony.

Cestu autobusem jsme si užili, i když chvílemi byla zdlouhavá. I přes špatné počasí se nám výlet vydařil a určitě na něj budeme všichni rádi vzpomínat.

více fotografií

Napsali dva nejlepší výletníci a
slohoví mástři Aneta Provazníková
a Vojtěch Rychlink, žáci 8.B

Aktualizováno: 28.8.2018 — 7:40

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram