Okresní kolo ve vybíjené

2019_6AB_vybijenaVe čtvrtek 16. 5. se vybraní žáci 6. ročníků zúčastnili okresního kola ve vybíjené v Kostelci nad Orlicí. Celkem bylo přítomno 8 týmů z rychnovského okresu, které byly rozděleny do 2 skupin – chlapci, dívky (ZŠ Doudleby n/O, ZŠ Rychnov Javornická a ŽS Kostelec n/O a ZŠ Častolovice). V obou skupinách se hrál systém každý s každým. Naši chlapci si odnesli dvě výhry a jednu smolnou prohru (13:14). Po odehrání tří zápasů jsme si ze skupiny odnesli 6 bodů, stejný počet měl i Kostelec. Nicméně v závěrečném hodnocení rozhodlo skóre ve vzájemném utkání, které jsme drtivě vyhráli (19:9). Unaveni, ale spokojeni si chlapci zaslouženě z turnaje odváželi 1. místo a do sbírky naší školy díky nim přibyl krásný pohár.

Naše dívky čekaly také celkem 3 zápasy. Bohužel se nepovedlo ani v jednom uhrát výhru. Holky neskutečně bojovaly, avšak konkurence byla veliká. Po výsledném sečtení všech bodů nakonec skončily na 4. místě.

Všem zúčastněným chlapcům i dívkám gratuluji a děkuji za úžasné sportovní výkony, a to nejenom během turnaje, ale i v průběhu vyučování tělesné výchovy, kde se mohli utkat se staršími žáky naší školy a tvrdě trénovat.

 

Sestava chlapců: Toman L., Kapucián V., Bezdíček M., Kozák V., Dašek J., Dašek A., Chmelař J., Mráz M., Beneš M., Pospíšil M., Rychlink O. a Bartoš J.

Sestava dívek: Francová V., Pazderníková V, Čonková N, Kvasničková S., Bartošová E, Vondráčková A., Učíková Š., Kapuciánová A., Voclová M., Hrábková N., Krišťaková M. a Moravcová I.,

více fotografií

výsledková listina

Mgr. Marika Štěpánková

Aktualizováno: 5.6.2019 — 9:12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram