Školní výlet 7.B

Školní výlet 7.BS blížícím se koncem školního roku nastává čas třídních výletů. Po tvrdé práci s uzavíráním a dotahováním známek si žáci zasloužili vyrazit na výlet, který si z velké části vymysleli sami.  

Na výlet jsme se rozhodli vydat hned druhý den po uzavření klasifikace, tedy ve čtvrtek ráno. Natěšeni jsme se sešli ve čtvrtek ráno ve třídě, kde jsme si ponechali věci na přespání a řekli si pár slov k bezpečnosti. Poté už nám nic nebránilo k zahájení výletu. Přesunuli jsme se na vlak, který nás dopravil do Hradce Králové, kde probíhal program prvního dne. Naše kroky mířily do Adventure parku, kde jsme se nejdříve pohoupali „NA VĚTVI „. Odpolední náplní byla venkovní laser game. Rozdělili jsme se do dvou týmů, které jsme po čtvrt hodině obměňovali. V některých z nás se stáli výborní bojovníci. Hru jsme si všichni náramně užívali a všechny nás strhla k aktivní účasti. Po dohrání jsme se přesunuli zpátky do města, konkrétně do Auparku, jde jsme povečeřeli. Poté nás čekala cesta zpět do Častolovic, kde na nás čekalo přespání ve škole. Večer jsme se podívali na film a zahráli si nějaké hry. Poté jsme se uložili ke spaní a pomaličku usínali.  

V pátek ráno jsme se kolem půl sedmé začali pomaličku klubat ze spacáku. Někteří byli vyspalí do růžová na některých byla znát lehká únava. Všichni však s úsměvem dorazili na sedmou na snídani. Druhý den jsme měli v plánu lehkou turistiku a bowling. Po příjezdu do Rychnova jsme se vydali k Ivanskému jezeru, kde jsme posvačili. Po návratu do centra města jsme si udělali rozchod a poobědvali. Každý zvolil oběd podle svých chutí, někdo zamířil na pizzu, někdo na kebab a někomu stačil i rohlík.  

V poledne jsme si dali sraz a plní síly po dobrém obědě jsme vyrazili na bowling. Někteří z nás to hráli úplně poprvé, ale všichni se beze strachu pustili do hry. Všichni jsme si to užívali, ale někteří z nás už byli velice unavení.  

Čas našeho výletu se pomaličku chýlil ke konci, už nás čekala jen cesta zpátky ke škole. Po příchodu do školy jsme dobalili věci a výlet ukončili.  

Už teď se těšíme na další společnou akci. 

více fotografií

7.B 

Aktualizováno: 29.6.2022 — 14:27
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram