Dopravní soutěž mladých cyklistů 2017

Vždy kolem poloviny května se koná v Rychnově n. Kn. okresní kolo v dopravní soutěži. Mezi účastníky nechyběla ani naše družstva. Ve starší kategorii naši školu reprezentovali Natanel Skřivánek, Matěj Michera, Martina Čižinská a Denisa Slezáková. To jsou již zkušení harcovníci a pro Martinu a Denisu to byla poslední soutěž, jelikož jsou v devátém ročníku. Naopak v té mladší kategorii nastoupili samí nováčci: Ondřej Krištuf, Filip Bartoš, Adéla Andrysová, Lucie Izáková.

Nejdříve předvedli své dovednosti při první jízdě zručnosti, kde se ještě projevovala nervozita. První pomoc zvládli dobře, jen se nesmí zmatkovat, to se pak zapomíná na některé základní věci. Testy byly zase nějaké těžké, ale jízdu po dopravním hřišti za dohledu policistů zvládli čistě. Soutěž uzavřeli na druhé jízdě zručnosti, kde už jezdili ve větším klidu než na začátku.

A jak tedy dopadli. Družstvo starších žáků a žákyň obsadilo medailovou pozici, a to bronzovou. V mladší kategorii skončil tým na devátém místě.

Gratulujeme k pěknému umístění a přejeme dostatek energie pro příští rok. A Martině s Denisou děkujeme za vytrvalost a přejeme úspěšné roky na střední škole.

Mgr. Stanislava Hovorková

Aktualizováno: 28.8.2018 — 8:12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram