Benefiční koncert pro Nadaci Krtek

krtek_predaniV podvečer 30. května 2017 se kostel sv. Jiří v Kostelci nad Orlicí rozezněl krásnou hudbou v rámci celostátního happeningu základních uměleckých škol ZUŠ OPEN – DĚTI ŽIJÍ UMĚNÍM.

Po krásném uměleckém zážitku, který umocnila nádherná atmosféra kosteleckého kostela, se přistoupilo k předávání finančních darů pro Nadaci Krtek zabývající se péčí o dětské onkologické pacienty. Naši žáci, Kristýna Fabiánová, Aleš Kudláček a Žanet Pešková předali do rukou zástupkyně Nadace Krtek, Mgr. Kateřiny Doležalové, finanční dar ve výši 15.147,- Kč.

Tuto částku se podařilo vybrat v rámci akce „Děti pomáhají dětem“ při velikonočním jarmarku v naší škole. Děkujeme proto všem žákům, jejich rodičům, pedagogům i nepedagogickým pracovníkům školy, kteří přispěli k vybrání této částky. Odměnou pro všechny žáky bude 2. června účast na Dětském dni, který připravuje základní škola ve spolupráci s rodiči a místními spolky.

Ještě jednou bych chtěla touto cestou poděkovat všem za finanční příspěvek a žákům naší školy za krásný kulturní zážitek a Nadaci Krtek popřát co nejméně malých pacientů.

více fotografií

Mgr. Bc. Jana Řízková

Aktualizováno: 28.8.2018 — 8:11

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram