Strašidelná cesta

2019_123456789_cestaNa pátek 9. 11. se jako každoročně parlament ZŠ Častolovice rozhodl uspořádat Strašidelnou cestu. Když ve tři hodiny odpoledne odešel poslední žák, dali jsme se do práce. Dekorace se díky pilným pomocníkům opravdu povedla a navodila atmosféru pravé strašidelné cesty. Když bylo vše připraveno, rozmístily se strašidla a svíčky.

V 2.A jste měli možnost podívat se do strašidelného lesa a navštívit zlou čarodějnici. V 3.A jste si zase mohli vyzkoušet vylovit malý kamínek ve skleněných nádobách naplněných zvláštním slizem a jinými lepkavými věcmi, které doslova naháněly hrůzu. V 7.A jsme trochu potrápili účastníky cesty logickými skládačkami a puzzly. Postupně jste se dostávali dolů do šatny, kde byla připravena překážková dráha, ve které si děti mohly přelézat a podlézat tunelem. Venkem se šlo do školky, kde bylo poslední stanoviště, ve kterém jste si procvičili čich. Dlouhá chodba plná strašidel byla poslední částí, kde jste mohli dostat infarkt. Na konci vás čekala odměna za vaši statečnost v podobě sladkých bonbónů.

Celá organizace nám dala práci a museli jsme vše důkladně připravit, což se ale vyplatilo. Když jsme viděli dlouhou řadu návštěvníků, udělalo nám to velkou radost. Chtěla bych moc poděkovat všem členům parlamentu a hlavně paním učitelkám, které nám také pomohly s organizací. Určitě děkuji i panu řediteli, který nám dovolil použít prostory školy a paní Z. Čestické, která nám zase dovolila použít prostory školky. Největší díky ale patří vám všem, kteří jste se zúčastnili.

Děkujeme a nashledanou příští rok!

více fotografií

Karolína Iva Vítková, 9.A

Aktualizováno: 29.11.2018 — 7:43

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram