Velikonoční jarmark

Jarmark se bude konat v úterý 4. dubna ve školní jídelně.
Akce proběhne první 4 vyučovací hodiny.
Výrobky, které se v úterý neprodají, se budou prodávat ještě další den (tedy ve středu).
Výtěžek z jarmarku poputuje Kubovi Chmelařovi. Je to bývalý žák naší školy. Kuba byl vždy velmi ochotný a často ve škole pomáhal s nejrůznějšími věcmi. Život mu nedávno velmi zkomplikovaly zdravotní problémy (nádor na mozku). Rádi bychom mu pomohli, aby se mohl pomalu vrátit k aktivitám, které měl předtím rád.

Tématem jarmarku je JARO a VELIKONOCE, ale věci na jarmarku nemusí být jen jarní a velikonoční. Může to být cokoliv, co zaujme žáky či zaměstnance školy a budou si to chtít koupit.
Co od vás potřebujeme a o co vás prosíme?

  • Přineste nějaké výrobky (můžete vyrobit různé předměty, dekorace, hračky, přáníčka, zápichy, květiny, osení, pomlázky a jiné předměty či dekorace (dřevěné, z papíru, látkové, pletené, háčkované apod.)
  • Upečte nebo připravte něco dobrého na zub (slaného, sladkého)
  • Přispějte také tím, že dětem dáte peníze, aby si pro sebe nebo pro své blízké na jarmarku mohly něco koupit (mohou si koupit také něco dobrého ke svačině).

Přispějte také tím, že dětem dáte peníze, aby si pro sebe nebo pro své blízké na jarmarku mohly něco koupit (mohou si koupit také něco dobrého ke svačině). Každá třída bude mít v jídelně svůj „stánek“, kde bude prodávat výrobky a jídlo, které si jako třída přinesla. Doma si předem rozhodněte, za jakou cenu by se měl váš výrobek prodávat a cenovku připojte k danému výrobku.

Hotové výrobky můžete do školy nosit průběžně (k třídnímu učiteli nebo paní školnici) nebo je přinést ráno před začátkem jarmarku.

Děkujeme za spolupráci

Aktualizováno: 9.3.2023 — 19:30
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram