Školní klub na lezecké stěně

Dalším počinem školního klubu byl výjezd na lezeckou stěnu do Hradce Králové. Jak již bývá zvykem, vydali jsme se do našeho krajského města hromadnou dopravou. Naše žáky čekalo kupování a kontrola jízdenek u průvodčích, výluka, zdržení v MHD, protože nebylo možné pořídit zlevněné jízdenky v trafice, ale bylo nutné nakoupit je u řidiče. Setkání s velice příjemným řidičem v HMD, který trpělivě každému členu naší expedice vydal lístek a vrátil drobné, bylo pro mě osobně příjemným překvapením a díky (nejen v pátek odpoledne) za takto příjemně naladěné řidiče😊.
Samotné aktivity na lezecké stěně, naše nadšení z nich i únava po vydatném občerstvení ve Futuru je myslím dostatečně vidět na fotografiích v příloze.
Mohu jen podotknout, že máme žáky sporťáky. I když se zpočátku někteří necítili dostatečně odvážní na zdolání stěny s úchyty, díky trpělivým a zkušeným lezcům-instruktorům se to všem podařilo.
Poděkování patří všem, kteří byli odvážní a vydali se na naši lezeckou „expedici“, a také instruktorům za teoretický vhled do tajů lezení, rozcvičku i jištění na stěně. Děkuji kolegyním Skokanové a Gregorové, že si udělaly čas po náročném týdnu a jely s námi.
Za všechny odvážné lezce Jana

více fotografií zde

Aktualizováno: 28.2.2024 — 12:57
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram