NEPŘEHLÉDNĚTE:

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Přehazovaná – Kostelec nad Orlicí

2019_89_prehazovanaDne 7. 12. 2018 se v Kostelci nad Orlicí uskutečnilo okrskové kolo v přehazované. Do turnaje se přihlásily dívky ze ZŠ Kostelec n/O, ZŠ Voděrady, ZŠ Lhoty u Pot., ZŠ Slatina n/Z, ZŠ Doudleby n/O, ZŠ Opočno a ZŠ Vamberk. Týmy byly rozlosovány do dvou skupin. Našimi soupeři se pak staly hráčky z Kostelce, Doudleb, Opočna a Lhot u Potštejna.

Hrálo se na dva sety do 20 bodů.  Počáteční zápas s Kostelcem byl ze strany našich děvčat nejistý a pomalý, holky se oťukávaly a poznávaly své techniky. S každým setem se zlepšovaly a hra je bavila, ale na výhru to nestačilo. Ze základní skupiny jsme si odnesli 3 prohry a jednu remízu, která nás posunula až na boj o osmou příčku turnaje. Zde na nás čekal soupeř z Vamberka. Toto klání bylo velice vyrovnané, ale výhru si odnesly naše holky z Častolovic. Bohužel jsme nestačili na lepší týmy, a tak jsme v celkovém pořadí skončili na 8. místě. Vítězem turnaje se jako každý rok staly dívky z Kostelce, kterým samozřejmě gratulujeme.

Všem dívkám děkujeme za snahu, přejeme další sportovní úspěchy a radost z pohybu.

SESTAVA: Kupková Z., Kolářová A., Francová E., Říčařová A., Kumštová A., Votroubková V., Mrázková A., Krejčová T. a Hendrychová T.

více fotografií

Mgr. Marika Štěpánková

Aktualizováno: 21.12.2018 — 11:24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram