Výlet po Častolovicích k „železňáku“ – 7.A

V pondělí 28. 6. se naše třída vydala na výlet po Častolovicích. Sešli jsme se před školou, otestovali se ve třídě a pak už jsme vyrazili k řece.

První zastávka byla u splavu, kde jsme si trochu smočili nohy. Pak jsme pokračovali dál. Cestou jsme narazili na houpačku, a tak se někteří z nás houpali. Když jsme dorazili k „železňáku“, měli jsme trochu obavy, co tam jako budeme celý den dělat, že to bude nuda. Rozložili jsme si deky, vyndali občerstvení a připravili ohniště.

Každý si mohl vybrat, co chce dělat. Někteří šli chytat ryby, brouzdat se v řece, hráli jsme fotbal, badminton, holky si vykládaly karty a pak jsme si všichni zahráli hodně zábavnou hru, kterou si pro nás vymyslely spolužačky. Byl to takový test, jak dobře se známe. Voda v řece byla celkem studená, ale všichni jsme se stejně nakonec koupali.

K jídlu jsme si opékali buřty, z kotlíku jsme měli nudle s mákem nebo polévku. V popelu jsme si pak upekli i brambory. Když jsme z výletu odcházeli domů, ani se nám nechtělo. Mega nás to tam bavilo, byla tam sranda. Výlet byl skvělý, užili jsme si ho a bylo i hezké počasí.

více fotografií

žáci 7.A

Aktualizováno: 9.7.2021 — 19:40
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram