Semiramis v 9.B

Semiramis (9.B)Tak jako každý rok jsme byli poctěni návštěvou Romči a Lucky z organizace Semiramis. Stalo se tomu tak 16. listopadu, kdy jsme společně strávili tři vyučovací hodiny, při kterých nám byla představena celá myšlenka a směr, kterým se tato organizace vydává.

Hlavní součástí programu bylo téma JÁ A TY, kterým se návštěva ubírala. Blok, zvolený žáky, byl zaměřen na mezilidské a partnerské vztahy. Žáci 9.B se již od samého začátku aktivně zapojili do pestrého programu, jenž si pro nás holky připravily.

Na úvod, pro lepší propojení a seznámení, si všichni účastníci vytvořili cedulky se jmény a následovala diskuze na téma “Představa o nejlepším a nejhorším rande.” Ve druhé části hledal poslepu Romeo svou Julii. Další aktivita byla tzv. speed dating neboli rychlé rande, kde jsme společně vytvořili kruh ze židlí a minutu plynule vedli dialog na zadané téma. V závěru programu jsme utvořili dvě skupiny – dívky a kluci. Úkolem bylo vytvořit plakát o ideální představě muže a ženy. Žáci mezi sebou krásně komunikovali a navzájem si pomáhali.

Děvčata ze Semiramis odvedla profesionální výkon a my jim ještě jednou tímto děkujeme za milý program a příjemně strávený čas.

více fotografií

Jana Havlová

Aktualizováno: 25.11.2021 — 10:22
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram