Příjemné pohlazení na závěr školního roku

Ve čtvrtek 24. června jsme my druháci navštívili domácí prostředí našeho spolužáka Matěje, kde jsme měli možnost zhlédnout sběratelské sbírky rodičů. To vám byla nádhera!

Hned při vstupu jsme si mohli osahat staré závodní auto, ve kterém závodila Eliška Junková. Dále jsme obdivovali nablýskané veterány a staré sáně. Ovšem s pusou otevřenou jsme zůstali stát při otevření dveří výstavních prostor, kde se lesklo na sedmdesát různých motocyklů, motoristického vybavení a jiných sběratelských kousků.  Na své si přišly i holčičky včetně paní učitelky a paní asistentky, neboť zde byly vedle motoristických kousků, také vystaveny exponáty nádherných starých dětských kočárků. Samozřejmě nemohly jsme my děvčata jinak, než si pořídit společnou fotku s kočárkem.

A to ještě nebylo vše, čekalo na nás překvapení v podobě osvěžujícího občerstvení ve stylovém prostředí, kde dokonale zpříjemnil atmosféru Matějův tatínek hudbou z flašinetu. Navodil nám pohodu, klid a jako bychom se ocitli v jiné době. Bylo to příjemné pohlazení na závěr školního roku a trochu zpomalení v hektické době. Moc děkujeme za skvělý zážitek, milé a přátelské přijetí. Velké díky!

více fotografií

Mgr. Ladislava Vaňková

Aktualizováno: 29.6.2021 — 15:54
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram