NEPŘEHLÉDNĚTE:

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Semiramis v 7.A

Semiramis v 7.AVe čtvrtek 12. 10. 2021 nás navštívily Lucka s Míšou ze Semiramis. Strávili jsme s nimi první tři vyučovací hodiny, při kterých jsme se seznámili s pravidly Semiramis, představili jsme se a každý z nás měl za úkol říci, co se mu na naší třídě líbí nebo co se nám společně povedlo.

V druhé části programu jsme spolupracovali nejen ve dvojicích, když našim úkolem bylo nakreslit obrázek pouze za pomocí popisu toho druhého, ale také práce ve skupinkách, když jsme se spojovali jako atomy a učili se spolupráci ve skupině bez hádek.

V poslední části dnešního programu jsme se spojili jako třída a zahráli jsme si na vědce, které vybrala NASA a díky tomu se dostali do vesmíru, ale vědce přepadli příšery. Úkolem vědců bylo dostat se zpět v plné tichosti do rakety a v pořádku se dostat domů.

Všem našim vědcům se povedlo zdárně dostat do rakety a vrátit se domů. Celý čtvrteční program byl pro nás všechny velkým přínosem a jsme všichni velice rádi, že jsme ho mohli tentokrát prožít ve škole a ne za obrazovkami počítače.

více fotografií

Lucie Vondráčková

Aktualizováno: 19.10.2021 — 16:50
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram