NEPŘEHLÉDNĚTE:

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Adaptační program 6.B v Hradci Králové

Adaptační program v Hradci Králové (6.B)Dne 18. října jsme se my, 6.B, vypravili vlakem do Hradce Králové na adaptační program. Na místo určení jsme se dopravili městskou hromadnou dopravou. Už od prvního okamžiku se místo jevilo velmi příjemně. Na místě nás přivítaly tři milé lektorky, které nás provázely naším celodenním programem.

Na začátku jsme se vzájemně představili a poté nás čekal program nabitý spoustou různých aktivit a povídání. Cílem aktivit bylo se vzájemně lépe poznat, sblížit se, důvěřovat si, spolupracovat, naslouchat si a vymýšlet různé strategie, jak úkoly splnit co nejlépe. Jelikož jsme měli štěstí a bylo hezké počasí, některé aktivity jsme mohli dělat i venku na hřišti, což bylo super. Mezi jednotlivými bloky jsme měli přestávky, během kterých jsme společně trávili čas v místní klubovně, kde jsme se občerstvovali, povídali si a hráli různé hry.

Bylo příjemné strávit den společně mimo školu, a i když jsme zpočátku příliš nevěděli, co nás vlastně čeká, nakonec jsme si tento den užili.

více fotografií

Mgr. Kateřina Klingerová a třída 6.B

Aktualizováno: 6.11.2022 — 19:38
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram