Hurá, postupujeme!

678_florbal_rokytniceVe čtvrtek 20. 10. 2016 se v Rokytnici v Orlických horách konalo oblastní kolo florbalu, kterého se zúčastnilo 7 škol: ZŠ Rokytnice, ZŠ Vamberk, ZŠ a MŠ Doudleby, ZŠ Rychnov, ZŠ a MŠ Častolovice, ZŠ Kostelec a ZŠ Solnice. Naším prvním soupeřem byli hráči z Kostelce, které jsme porazili 2:0. Do druhého zápasu se Solnicí jsme šli s přesvědčením, že výhru máme v kapse. Avšak do začátku druhého poločasu jsme prohrávali 2:0 a naděje na výhru byly pryč. Nicméně kluci do zápasu dali všechny své síly a podařilo se jim tento zápas vyrovnat na 2:2 a odnést si 1 bod. Na závěr nás čekal nejtěžší zápas ze skupiny- Rychnov. Na začátku zápasu jsme střelili jeden gól a skóre se drželo až skoro do konce druhého poločasu, kdy jsme v poslední minutě dali branku na 2:0 a všichni jsme si oddechli, protože výhra už byla naše, a my jsme se mohli radovat se 3 body.

Klukům patří velké poděkování za úžasné výkony během turnaje a zasloužený postup do finálového okresního kola, které se bude konat začátkem listopadu.

Sestava: J. Hovorka, O. Šimerda, M. Michera, M. Jirsa, Š. Rojek, A. Poledno, J. Hejhal, R. Chaloupka, O. Šupler a O. Mitana (brankář).

více fotografií

výsledky turnaje

Bc. Marika Štěpánková

Aktualizováno: 28.8.2018 — 8:04

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram