Minifotbal

2019_789_minifotbalDne 10. 4. se v Rychnově nad Kněžnou konalo okresní finále v minifotbale. Turnaje se zúčastnilo 9 škol, které byly rozděleny do 2 skupin. Ve skupině A bylo 5 týmů: Rychnov Javornická, Častolovice, Dobruška, Rokytnice a Doudleby n/O. Ve druhé skupině byla 4 týmy: Rychnov Masarykova, Opočno, Týniště n/O a České Meziříčí.

První zápas jsme prohráli 2:0 s Rychnovem, poté 4:0 s Dobruškou. Pak se naše hra trochu zvedla, ale přišla další prohra, tentokrát 3:0 s Rokytnicí. V posledním zápase jsme porazili Doudleby n/O 3:0 a umístili se tak na 4. místě ve skupině. To znamenalo, že jsme hráli o celkové umístění o 5. až 9. místě. Tam nás čekali 2 vyrovnané zápasy. Nejprve jsme gólem z penalty v poslední minutě porazili České Meziříčí a poté uhráli bezbrankovou remízu s Opočnem. Nakonec jsme skončili na děleném 6. místě. Naše konečné skoré bylo 4:9. Vítězem celého turnaje se stala suverénně ZŠ Františka Kupky Dobruška, která neinkasovala ani jeden gól a střelila jich 16.

 

SESTAVA: Mitana O.(brankář), Konvalinka E., Sejkora D., Jirsa M., Izák M., Hojný L., Poledno A., Šupler O., Rojek Š. a Šimerda O.

více fotografií

Poledno Adam (8. B)

Aktualizováno: 10.5.2019 — 8:37

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram