Prvňáci, druháci, třeťáci a čtvrťáci na výletě

Nastal čas loučení se školním rokem, ke kterému neodmyslitelně patří školní výlet. Letos jsme měli obavy, zda nám pandemická situace vůbec dovolí tuto nejočekávanější akci uspořádat. A dopadlo to!

V úterý 29. 6. jsme se natěšení sešli s batohy na zádech před školou. Nastoupili jsme do přistavených autobusů a hurá na výlet – směr Chlumec nad Cidlinou do volnočasového areálu FAJNPARK.

Hned při vstupu do areálu jsme byli nadšeni, někteří šli na jistotu (už tu byli), jiní nevěděli, kam dřív kouknout, jakou atrakci navštívit nejdříve. A že tady byla obrovská nabídka, každý si přišel na své. Vyřádili jsme se na různých trampolínách, opičí dráze, vyšplhali na Kilimandžáro, sjížděli skluzavky, osvěžili se vodními děly nebo jsme se smočili přímo v jezírku. Projížděli jsme se v Safaricars, Minicars nebo Ufocars, kde jsme se na chvíli proměnili v UFO a vklouzli do narážejících vozítek bez volantu a řídítek. V Koukálkově jsme zhlédli 10D kino, to byl super zážitek. Navštívili jsme Zvířátkov a Bosov, kde se opravdu chodilo bosýma nohama. Také jsme se ocitli v Dinopralese a v Hmyzákově, kde jsme obdivovali obyvatele hmyzí říše v nadživotní velikosti. Kluci si poměřili síly na Boxeru nebo si mohli zahrát Vzduchový hokej.  V Indiánově jsme pak vyzkoušeli lukostřelbu a bubnování. Samozřejmě nechybělo ani občerstvení, které bylo při takových aktivitách a slunečném počasí opravdu potřeba.

Byl to prima den, všichni jsme si ho užili naplno.

výlet 1.A | výlet 2.A | výlet 3.A | výlet 4.A

Mgr. Ladislava Vaňková

Aktualizováno: 12.7.2021 — 11:52
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram