Mistři okresu ve vybíjené z 5.A

Mistři okresu ve vybíjené z 5.AVybíjená se na naší škole těší veliké popularitě. Dokládají to hodiny trávené v našem častolovickém sportovním areálu a trénování na různorodé sportovní aktivity. V den, kdy se naši páťáci dozvěděli o blížícím se turnaji ve vybíjené, začali ve svém volném čase téměř každý den trénovat. Proti sobě, proti deváťákům, proti komukoliv.

Tento svědomitý trénink a taktická příprava zaručovala, že na turnaji rozhodně ostudu neuděláme. Po prvních zápasech našeho týmu i týmů z jiných škol, jsem se uklidnil a začal věřit, že jsme si přijeli pro první místo. Poměrně jednoznačným způsobem jsme zdolali Dobrušku a Solnici v základní skupině a postoupili do finálové skupiny. V suverénní jízdě jsme pokračovali proti Rychnovu i Kostelci a v přímém souboji o první místo jsme nastoupili proti přerostlým páťákům z Týniště. Pro náš hbitý tým nebyl problém se jejich ranám uhýbat a být dostatečné trpělivý na zasazení protiútoku. Našimi hlavními vybíječi byl Dan, Anetka, Marek a Kuba, výtečnými sběrači míčů Tomáš, Lucka, Robin. Nezasažitelnými vyhýbači Tobi, Vašek, Vojta. Neskutečným chytačem Honza a Filip jako fantastický kapitán.

Těchto dvanáct mladých šikulů vytvořilo dokonale fungující tým, kde každý z nich dokonale plnil svoji funkci. Velmi se těšíme na krajské finále.

Ondra Sitka

Aktualizováno: 24.5.2022 — 20:58
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram