NEPŘEHLÉDNĚTE:

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Multikulturní den a navazující sobotní dětský den

Multikulturní den a navazující sobotní dětský denOpět skvěle strávené páteční odpoledne v duchu amerických sportů, procházky, večeře a povídání. Sešli jsme se za slunečného počasí krásně naladěni na sportování. Zahráli jsme si hry: rugby, ultimate frisbee, softball a lakros. Někdy s námi cloumaly emoce, ale vždy v míře ve sportu přijatelné. Družstvo sestavené z dívek a jednoho chlapce, bylo pro družstvo pouze chlapecké, rovnocenným soupeřem. Po vypuštění adrenalinu při sportování jsme se vydali procházkou na občerstvení do Kostelce nad Orlicí. Cesta byla protkána konverzací v anglickém jazyce, všichni jsme se zapojili méně či více aktivně dle jazykových schopností. Fajn bylo, že jsme se zapojili VŠICHNI. Návrat zpět již byl odpočinkový a po příchodu na hřiště jsme opět pocítili potřebu si zadovádět. Naše podvečerní sportování ukončilo až přítmí a potřeba uchovat energii na sobotní dětský den.

V sobotu nás čekala „práce“ na dětském dnu. V rámci stanoviště školního klubu jsme měli opičí dráhu v Sokolovně a bylo nutné pomoci malým dětem při jejím zdolávání. Všichni „klubíci“, kteří se zhostili této role mentorů, odvedli neuvěřitelnou práci a ukázali obrovskou empatii při komunikaci se všemi, kteří si přišli k nám zaskotačit.

 A já s radostí posílám obrovské díky všem členům školního klubu, kteří se zapojili do této akce, protože jste opět ukázali, jak báječní jste. Přiznávám, že je pro mne velkou radostí s vámi trávit čas.

více fotografií

Za školní klub Jana

Aktualizováno: 13.6.2023 — 23:40
Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram