NEPŘEHLÉDNĚTE:

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Vybíjená a postup do kraje!

6AB_vybijenaVe středu 19. 4. se konalo v Kostelci nad Orlicí okresní kolo ve vybíjené pro žáky a žákyně 6. ročníků. V nafukovací hale na nás čekalo dalších 9 týmů obou kategorií. Hrál se herní systém: ,,každý s každým,,. Chlapce čekali soupeři ze ZŠ Lhoty u Potštejna, ZŠ Voděrady, ZŠ Vamberk a ZŠ Kostelec n/O. Dívky si zahrály zápasy se ZŚ Kostelec n/O, ZŠ Doudleby n/O, ZŠ Vamberk a Gymnázium Rychnov n/K. Děvčata se po celý den zápas od zápasu zlepšovala, získávala větší jistotu, avšak na lepší než 5. místo to nestačilo. I tak všem děvčatům patří velké poděkování za jejich bojovnost.

Chlapci do prvního zápasu nastoupili s obrovským nasazením a porazili tým ze Lhot. Také druhý zápas s Voděrady skončil výhrou pro naše kluky. Do třetího zápasu hoši vstupovali s velkými obavami, čekal je soupeři z Kostelce. První poločas skončil remízou a do druhého zápasu se nastupovalo s velkým napětím, jak zápas skončí. Celá hala fandila a nervy se projevovaly na obou stranách týmu. Celý zápas rozhodl v poslední minutě, kdy jsme vzali míč do svých rukou a dostali se do vedení o dva body a tím celý zápas rozhodli. Všichni jsme si ulevili, protože jsme věděli, že nejtěžšího soupeře jsme porazili. Do posledního zápasu s Vamberkem kluci nastupovali s větším klidem a snažili se zápas co nejvíce užít. Chlapci po celém dnu uhráli 4 výhry a vybojovali si tím postup na KRAJ, který se koná 1. června v Lázních Bělohrad.

Všem žákům bych chtěla poděkovat za výbornou účast a nasazení po celou dobu turnaje.

SESTAVA TÝMU:
Dívky: Votroubková V., Říčařová A., Kvasničková K., Štauberová K., Kumštová M., Mikysová M., Mrázová M., Francová E., Krejčová T. a Kopecká L.
Chlapci: Mitana O., Rojek Š., Konvalinka E., Bartoš F., Šupler O., Hejhal J., Vondráček M., Chaloupka R., Kačmička E. a Poledno A.

více fotografií

Bc. Marika Štěpánková

Aktualizováno: 28.8.2018 — 8:09

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram