Florbal

678_florbal_okresPoté, co chlapci zvítězili v okrskovém kole ve florbale, jsme jeli opět do Rokytnice bojovat o co nejlepší výsledky. Po rozlosování do skupiny A nás čekali soupeři z Opočna a Dobrušky.
První zápas se ZŠ Dobruška jsme remízovali 4:4. Druhý zápas se ZŠ Opočno jsme prohráli 1:3 a s jedním bodem ze skupiny nás čekal zápas o 5. místo s Kostelcem. Tento zápas jsme jednoznačně vyhráli 5:2.
Dlouho v našich vzpomínkách zůstane zápas se ZŠ Dobruška, ve kterém jsme poslední 4 minuty do konce vedli 4:1. Avšak zkušený trenér protihráčů poslal brankáře na lavičku, čímž jeho tým získal přesilu v poli, která se jim “zlatě“ vyplatila. Zápas skončil remízou. Toto utkání bylo velice emotivní a všichni jsme byli rádi, když zazněl zvuk, který ukončil poslední běžící vteřiny nekonečného boje.
V bráně nám po celou dobu skvěle chytal Ondřej Mitana a po celou dobu turnaje nás podržel výborný hráč Jakub Hovorka.
Všichni si odnesli nové zkušenosti a motivaci pro další zlepšování. Děkuji všem za bojovnost a za vzornou reprezentaci školy
SESTAVA: Š. Rojek, J. Hejhal, O. Šimerda, M. Jirsa, J. Hovorka, O. Mitana, A. Poledno, O. Šupler, M. Michera a R. Chaloupka.

více fotografií

Bc. Marika Štěpánková

Aktualizováno: 28.8.2018 — 8:06

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram