Slavnostní zakončení školního roku 2016/17

123456789_zakonceniVe čtvrtek 29. 6. 2017 proběhlo slavnostní zakončení školního roku 2016/17. Během tohoto roku žáci získávali samozřejmě nejen nové znalosti, vědomosti a učili se novým dovednostem, účastnili se ale také různých výchovně-vzdělávacích akcí, koncertů, divadel, projektových i sportovních dní, exkurzí i výletů.

Tento rok byl velmi plodný co do počtu získaných ocenění ve vědomostních, sportovních, výtvarných, či jiných soutěžích. Velké úspěchy, jak můžete průběžně sledovat na našich webových stránkách, jsme získali v okresních, oblastních i krajských kolech rozmanitých soutěží.

Velmi si vážíme všech těchto úspěchů, žáky jsme odměnili před jejich spolužáky i pedagogickým sborem. Děkuji jim tímto za reprezentaci školy.

Jako každý rok se i letos žáci 9. ročníku rozloučili na tomto setkání se svými mladšími spolužáky. Shlédli jsme medailonek, který si deváťáci připravili a společně jsme se rozloučili a popřáli deváťákům úspěšný start do nové etapy jejich života – studia na středních školách. S ostatními jsme se rozloučili jen na chvíli, popřáli si krásné letní prázdniny a uvidíme se opět v září.

Mgr. Bc. Jana Řízková

Aktualizováno: 28.8.2018 — 7:56

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Základní škola a mateřská škola Častolovice © 2021
Facebook
Instagram